ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚεντρικές ΕνότητεςΔ. Τύπου
PrintEmailBack

«ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΜΗ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ» Έκθεση εικαστικών του Φίλιππου Τσάτση και του Μανώλη Αντωνάκη, από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.

«Εικόνες μιας μη λεκτικής σκέψης» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής δυο νέων Ελλήνων Κωφών εικαστικών, του Φίλιππου Τσάτση και του Μανώλη Αντωνάκη, που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η έκθεση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο του αφιερώματος στις Νευροεπιστήμες που πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά στο Ίδρυμα Ευγενίδου και που φέτος έχει ως κεντρικό θέμα: «Εγκέφαλος και Γλώσσα».

Οι δύο εικαστικοί, Φίλιππος Τσάτσης και Μανώλης Αντωνάκης, αριστούχοι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, μέσα από το έργο τους αυτό -ο καθένας με το δικό του ξεκάθαρο προσωπικό ύφος- συνδιαλέγονται με θέματα σχετικά με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και τον χώρο της νοηματικής και αποτυπώνουν πάνω στον καμβά τα θέματα που εμπνέονται από αυτή την πραγματικότητα, όντας και οι δυο κωφοί εικαστικοί.

Σημειώνεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει από 11 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ώρες επισκέψεων καθημερινά: 10:00 έως 21:00 (εκτός επισήμων αργιών).

Φωτογραφικό υλικό διαθέσιμο στο:
ftp://eugen.eugenfound.edu.gr/EIKONES_MIAS_MI_LEKTIKIS_SKEPSIS

 ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email: info@eef.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα