ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ATHENA ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
PrintEmailBack

Ανατύπωση του Οδηγού:
«Σίφνος: Η Ακρόπολη του Αγίου Ανδρέα»,
από το Ίδρυμα Ευγενίδου

 

 

Ο Οδηγός: Σίφνος: Η Ακρόπολη του Αγίου Ανδρέα που συνέγραψε η Δρ. Χριστίνα Τελεβάντου, Αρχαιολόγος, Διευθύντρια Ανασκαφής Ακρόπολης Αγίου Ανδρέα και εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, είναι ξανά διαθέσιμο στο μουσείο του Αρχαιολογικού Χώρου του Αγίου Ανδρέα, μετά την ανατύπωση και δωρεά 1.000 αντιτύπων από το Ίδρυμα Ευγενίδου-Κληροδότημα Μαριάνθη Σίμου προς το Πολιτιστικό Κέντρο Μαριάνθη Σίμου της Σίφνου, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Πρόκειται για μία εξαιρετική δίγλωσση έκδοση  (ελληνικά-αγγλικά), η οποία συνοδεύει την επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Ανδρέα Σίφνου δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την μυκηναϊκή ακρόπολη και την αρχαιολογική ανασκαφή.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου-Κληροδότημα Μαριάνθη Σίμου πραγματοποίησε την δωρεά αυτή εις μνήμην Νικολάου Βερνίκου-Ευγενίδη, ο οποίος είχε άλλωστε δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον αρχαιολογικό χώρο χρηματοδοτώντας τις πρώτες ανασκαφές.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email: info@eef.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα